SRM35

SRM35 is een vloeibare applicatie die op reeds bestaande beglazing kan worden aangebracht. De nagenoeg onzichtbare glascoating op basis van Nanotechnologie blokkeert zonde nadelige effecten van infrarood- en Ultraviolette straling. Dit draagt bij aan een beter milieu, gezonder personeel en een besparing op uw energie-, schoonmaak- en onderhoudskosten.

Doordat de infrarode straling voor 50% wordt gefilterd, wordt de temperatuur van het gebouw verlaagt in de zomer. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energie kosten, maar ook flink op de onderhoudskosten van uw koelingsinstallatie.

Ook zal uw bedrijf bijdragen aan een beter milieu, daar de Co2 footprint van het gebouw aanzienlijk verlaagt. SRM35 kan indien gewenst in meerdere lagen worden aangebracht, waarbij elke laag de toetreding van infrarood met 50% reduceert.

Na een behandeling met SRM35 worden ook de ultraviolette stralen die de verlichting binnen afgeeft gefilterd waardoor 80% van de insecten 's nachts niet wordt aangetrokken tot het gebouw. SRM35 wordt zonder ingrijpende aanpassingen aangebracht door gecertificeerd personeel. De aangebrachte laag is na 30 minuten stof droog, vloeit uit en verhardt in twee dagen. Volledige uitharding duurt twee weken, in die periode mag het glas niet gewassen worden. Na de uitharding krijgt de SRM35 dezelfde eigenschappen en levensduur als bestaand glas en het schoonmaken kan dan ook zoals gewoonlijk.

SRM35 kan voor nieuwbouw of renovatie projecten ook in een tussen het glas gelamineerde versie worden geleverd.

SRM35 is een permanent systeem, maar kan door gekwalificeerd personeel 100% verwijderd worden.

MRS Onderhoudsdiensten is mondiaal gecertificeerd als SRM35 specialist.

 

ifslogoSRM35